bel direct:

iPhony, hosted PBX

iPhony is uw telefooncentrale op het web. Daardoor geen onderhoudskosten, geen onderdelen of dure onderhoudscontracten! U krijgt alle functionaliteiten van een telefooncentrale tegen messcherpe tarieven! Vaste telefonie voor ZZP-ers, klein en (middel)groot MKB met een Telefooncentrale op het web in combinatie met internetbellen. Bereikbaarheid via vast telefoonnummer waar en wanneer het u wilt!

iPhony is optimale flexibiliteit

Wie, wat, waar, wanneer en hoe u bereikbaar wilt zijn regelt u eenvoudig met een Telefooncentrale op het web van iPhony. U belt met uw eigen iPhony telefooncentrale via uw computer, mobiele telefoon of vaste telefoon zoals u dat wilt.

iPhony is kosten effectief

De tarieven van iPhony zijn messcherp. Veel functionaliteit, optimale bereikbaarheid tegen een fractie van de kosten in vergelijking met onze concurrenten: bellen v.a. 3.6 cent per minuut zónder starttarief!

iPhony en partners: kostenbesparend

Wij helpen u uw kosten voor vaste telefonie tot 70% te verlagen en uw bereikbaarheid te optimaliseren. Wij werken samen met een aantal partners die voor u hetzelfde kunnen doen als het gaat over uw website, internet, administratie, fysieke beveiliging, detachering, levering van kennis, leaseauto's, etc.

Betaal alleen voor wat u werkelijk nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen om tafel om optimaal invulling te geven aan datgene wat u nodig heeft tegen scherpe tarieven. Bel ons en wij maken een afspraak bij u op locatie om alles door te nemen. Wij helpen u graag!

Via onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen of direct bellen met ons iPhony Advies Support Team 085 111 0 111.

Graag tot gauw!.